Världens bästa dag...

Idag åkte jag och Melissa till Uppsala. Jag skulle plåta med Johan Hiller, hjälp va Jens. Melissa skulle till nån konstnär.

Men fattar ni vilket underbart väder de va att plåta ute i. Bland klippor och vatten och masssaaaaa med soool..
Johan är så jävla duktigt med sitt jobb. Världens lättaste människa att umgås med. Jens va kanon med.

Är faktiskt nöjd. Det är inte ofta jag är de när ja har tagit bilder.

Men de ska fan bli kul att få se dom sen bilderna.. Längtar..

Ne snart blir de duschen och börja ta lite rosé. Party to night. Yeah baby yeah;)


Puss på er...

Sooo Happy today...

Myyys

Japp på söndag blir de mys i Huddinge. Längtar ;)

Underbar människa..

Älskar min Underbara vän Melissa. Hon är min andra halva;)



Fredag.

Nu är lilla jag hemma från älskade Lund. Vill Stanna kvar. Mysig stad med roliga människor. Disco disco =) som André säger hela tiden.. haha..

Nu ska ja ut och springa, Sen sola om ja hittar nått solarie här i Danderyd. Men de verka dåligt med de.. Inte inte bra..

Min Melissa fyller 20 år idag;) Säg grattis till henne..

Puss hörs sen..

Nu ska ni får se underbar person som sover...;)



På väg hem,

På väg hem från Lund till Stockholm. Fan vad jag älskar Lund. Vill stanna ju;) Om jag hade bott i småland nu. Så hade de bara tagit typ 1.38 h. och billigt med ..

Skriver mer imon=)


Pussss

Lund;)

Är ju i Lund nu hos André. Det var riktigt skönt att få komma iväg lite. Ne men de är skönt att vara här nere i skåne lite med. Omringad av sååå roliga människor. Så de är underbart de. Behövde att få skratta av mig en massa ju=)

Fast jag saknar mitt hjärta hemma i Stockholm (Melissa)... <3
Som fyller 20 på fredag=)



Puss så läääänge=)

;)

LundPojken;)




Soool

Underbart väder idag ju. Men snart ska jag möta upp Melissa och vi ska åka och sola. Så skönt de..
Ikväll kanske de blir lite party. Hoppas jag i alla fall. Ska tvinga med Melissa Honey;)

Lund: 2dagar kvar;)



Pusssss

Garva ihjäl mig

Fy fan vilka härliga människor de finns;) Skratta ihjäl mig.. Älska att skratta, man så glad i hela kroppen..



Från Torsdag.



























Fartfylld kväll var de=)

Från Onsdag.



Italiensk glass, (Melissa)




Mumms=)




Mycket glass i stora lass!




Försöker vara cool på Ikea,




Sparbössan, haha




Ett glas vin va vi värda på kvällen sen.




Hahahaha




Gott!




Knas banan.




Lite tröttis,


BY: Tezz & Melissa

Intervju

Hej alla sötungar! Igår blev de lite party först på café opera sen åkte vi vidare till Stures. Vi va 4st; Jag, Melissa och två till. Men kul va de. Melissa gumman fick ju lite för mycket i sig. Hon låg avdäckad på golvet ett. Det tog verkligen ett bra tag att få upp henne. För klockan var så sjukt mycket. Försökte få i henne lite mat också innan vi skulle åka med tunnelbanan hem till Danderyd. Så sjukt trötta vi var alltså. Klockan var runt halv 6 när vi kom hem. Sov länge gjorde vi med. Skööönt!

Senare  idag va ja på intervju, Melissa följde med. Så dom frågade henne med om hon ville gå på intervjun. Så de gjorde hon. Vissa är ju så lata här i världen. Vill man ha pengar så måste man ha ett jobb. Ska man få ett jobb så måste man åka på intervjuer.

Är glad att jag har Min Melissa..

På onsdag ringer dom oss om man får jobbet eller inte. Men då är ja ju nere i Lund hos André. Så jag hoppas att de blir goda nyheter..

Ikväll blir de lugnt framför tvn med en super god sallad som jag har gjort. Har redan tjuvsmakat av den va ju tvungen.. Min middag med.

Vill åka till Lund nu egentligen.

Vad ska ni hitta på ikväll då????=)



Nu ska ja lyssna på musik lite..


Hörs senare.

Pusssssssssss

Städa

Jag storstädar min Kusins lägenhet nu=)




Sol

Solen skiner så gott ute och jag är klar med tvätten. Underbart! Just nu gör ja inget för tillfället. Ska väl ta och göra i ordning mig lite kanske. Se vad som händer senare framåt dagen. Väntar på tills Melissa kommer. Ska nog skicka iväg ett sms och se vad lilla fröken gör. . . . . . . . .

Vill ha sol och värme nu alltså. Får panik. Vill sola ute inte i solarie. Men färg börja ja få nu. Yeah. Måste ju vara brun när man åker ner till Lund. hahah

Show me your dance moves babe;)


Ah just de ja de har jag glömt att berätta ju. Jag och Bettan ska på arbetsintervju imon. Wiee. Se om de går bra...=)


PUSS




Godmorgon=)

Godmorgon på er alla söta där ute som har hjärna. Men det finns vissa i småland som inte ha de. Som fortfarande håller sig till fjortisstadiet, genom att hota mig med en liten film. Hahahah

Just nu håller jag på att tvätta, medans tvätta ska blir klar så äter jag en nyttig frukost, mummms=)

Lite senare idag kommer söta Melissa över. Hon lånade mitt SL-kort igår, för att henne går ut kl 1900 på kvällarna, Så klart att jag lånar ut mitt då. Så när hon kommer ska vi ta en promenad i parken, kommer nog att bli en långpromenad idag. Ska bli najs de..

Sen blir de nog ganska lungt idag. Är ju bara torsdag än så länge. Jo vi kanske har plåtning imon jag och Melissa. Så de ska bli kul de..

Hörs lite senare. Då lägger jag upp bilder från gårdagens äventyr..

Puss


Sängen skriker efter mig..

Lund nästa vecka. Det gillar vi=) Till lilla söta André......






Ne nu skriker sängen efter mig...

Imorgon blir de tvätt kl 10.00

Såååå Godnatt mina älsklingar...


Pusssss



T

ååhhh mätt

Nu är vi hemkomna från en lång dag på stan och eriksdalsbadet. Mycket god mat idag. Sen följde vi med till Ikea för min kusse ville åka dit och handla lite. Så nu är man så seg. Vi har precis ätit en god kycklinggryta med pasta. Gottigott..=)

Nu dricker vi ett glas vin.....


Syns sen..

Stan

Nu åker ja in mot stan. Ska träffa min älskade vän Melissa. Vi ska sola, simma, basta och ha det gott. Sen blir de italiensk glass. Gottigott...

Syns sen mina hjärtan<3





Min Melissa <3





Jag=)


Avundssjuka.

Var snäll och läs detta! Varning! Ditt konto kan avaktiveras.  

Dina aktiviteter tyder på att du bryter mot Facebooks användaravtal. Fortsatt missbruk av Facebooks funktioner kan leda till att ditt konto inaktiveras. Om du har några frågor om detta kan du besöka vår sida med Vanliga frågor.

Så här står de på min facebook. Oopps nån jävel tyckte inte om att jag la upp två bilder på min kropp i underkläder. Men herregud de är min facebook. Bli vän med alla på facebook så ska ni fan få se på bilder som andra ha. Som är värre än mina. Bry er inte om våra bilder bara. Vad fan har ni med de att göra egentligen? Vill vi visa våra kroppar så, så gör fan vi de. Kan inte ni säga nått om eller nått annat. Ni får tro att vi ragga på de sättet. Tro fan vad ni vill.
Ni suger i våra ögon. Omogna, patetiska och avundssjuka jävlar helt enkelt.


Skriv vad ni vill om bilden, för nu bryr jag mig inte. hahah era jävlar..




 

Aja. Duschen här kommer jag...


Från Facebook. Så sött.

Tezz Gustavsson FY FAN vad jag hatar avundssjuka jävlar =( Vad har dom för problem egentligen? NÅN?


 
Caroline Holgersson  Caroline Holgersson kl. 09:06 den 13 maj via Facebook i mobilen Tyvärr så är det en sjukdom för svenskar. Kan aldrig glädjas åt varandras lycka

. Tezz Gustavsson  Tezz Gustavsson kl. 09:08 den 13 maj Ne tydligen inte. Men att man orka. Alla har väl varit avundssjuka nån gång i livet. Men att hålla på varje dag..
 
Christopher Coffe Svensson  Christopher Coffe Svensson kl. 09:09 den 13 maj via Facebook i mobilen Bara o skratta åt dom. Kommer alltid finnas sånt folk.

Caroline Holgersson  Caroline Holgersson kl. 09:11 den 13 maj via Facebook i mobilen Förmodligen gör du något som de skulle vilja göra eller ha, Men inte vågar.. Försök bara håll huvudet högt och låt dem hållas.
 
Fredrik DStudios  Fredrik DStudios kl. 09:18 den 13 maj Sådana människor kommer vi aldrig bli av med.. Tyvärr.. Det är bara att ignorera och ta åt sig mer av all beröm som du får istället.

Pernilla Creutz Lilja  Pernilla Creutz Lilja kl. 09:27 den 13 maj Osmakligt med avundsjuka! Bara kör på du Tezz. Det är nog så att du har något dom inte har. Kramizar P

 Tezz Gustavsson  Tezz Gustavsson kl. 09:47 den 13 maj Tack söta ni är.. Japp men ni har ju rätt..=) Tack

Onsdag.

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt. Känns skönt att gå upp tidigare för varje dag. Kroppen mår bra, jag mår bra. Allt är så underbart just nu, klart att det finns vissa dåliga stunder nu med. Men orka inte tänka på dom. Så därför ler jag mycket nu.

Vad händer idag?

Första ja ska äta en nyttig frukost, sen blir de duschen, fixa iordning mig och packa lite saker, Efter de ska ja dra vidare till Stan och möta upp Melissa. Det för ska vi gå och sola på Erikdalsbadet, Sen ska sminket på igen. hihi. Sen ska vi gå oxh äta italiensk glass. Fan så längesen de va att jag åt de.. Det är så grymt gott. Stället vi ska gå till ligger precis nästan vid entré till sturegallerian på höger sida när du kommer dig. Kommer inte ihåg vad stället heter bara. Sen vet jag inte vad som händer. Ska väl möta upp Bettan nått med tror ja.

Nu ska jag ta och äta min goda frukost..

Ses lite senare.

Ah just de jag Grattis Carl-philip på din 30års dag... hihi


Pusssss.


T

Villlllll

Vill ha nästa vecka här nu. Å 3 plåtningar nere i skåne ha man med.. Fan så nice. KAN DE BLI BÄTTRE.. Ne för fan.. Haha=)

Nu ska lilla Tezzan sova. Sååå trött efter en underbar lång dag med min Underbara Melissa. Love u<3 Tack för att du finns i mitt liv hjärtat. Du förgyller min vardag...


Nattinatt babes...

Melissa

Sitter hos min söta Melissaaaa=) Hon håller på att laga god mat till lilla mig.. SÅ snäll...



Tisdag

(Jaja orka med dig mer. Bye bye Fucker....)


Idag blir de en springtur runt sjön. =) Sen blir de städ och fix här hemma. Idag ska jag vara duktig.
Undrar bara om Bettan kan komma över en sväng idag kanske. hihi. Latis.. Kom hit med dig...


Hörs senare..


Pussss

Hahahaa..

Hej på er alla. Detta är min blogg och jag gör precis vad jag vill med den. Skriver precis vad jag vill, lägger upp vilka bilder jag vill. Om ni tycker att de är så barnsligt med dom bilderna eller att man kanske skriver fel ibland eller något olämpligt.

VARFÖR KOLLA DÅ?

Det är lika omoget av att kommentera en sådan sak. För ni gör de säkert åt måååånga mer. Men de är liksom ingen som bryr sig. OM ni inte tycker om de. Varför i helvete ska ni kolla  i andras bloggar då? Att ni bara ha orka till att klaga.

När ni blir äldre kommer ni att sitta på ett ålderdomshem som tjuriga gamla kärringar och ingen vill ha kontakt med er.

Det är ni/du som är patetisk. KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA för fan inte min blogg då.. LÄS den inte ens.

Hahahaha säger ja.. Ja kommer ju bara att fortsätta att lägga upp sådana bilder då för att reta dig. I LIKE MY BODY.

Och skiter i vad du tycker om den. MOahahhaa


Puss på dig sötnos som älskar att klaga på andra....






Natti natt snart

Hejhej alla.. Jag kan säga en sak.. jag tränar faktiskt inte just nu.. Det va längesen jag tränade på ett gym.. Just nu blir de bara promenader och springturer ibland.. SÅ nu vet ni de.

Snart ska ja sova.

Asså fan vad jag diggar dig. SÅ jävla sjuk humor.


Pussss






SÅ är ni nöjda nu när bilden är borta.. Orka med ert löjliga tjat. haha


Pics

Nytagna








Måndag

Vilken helg de har varit.. Fest tredagar i rad blev de.. Inte likt mig. Torsdag blev de på villiage, Fredag på kvarnen, Lördag på Grodan och en födelsedagsfest på en klubb bredvid spybar som dom hade hyrt.

Ska snart åka och posta lite brev i Mörby, eventuellt handla.

Snart så.. Ska ja åka ner till Lilla gulliga Lund. Hälsa på André. Och har sen 2 st plåtningar med där nere så..

 Detta är lilla söta André....

Ne nu måste ja fixa i ordning mig de sista.. Så Hörs vi senare..

Bye bye....


Yeaaah

Söta ni är som vill att ja ska fortsätta att blogga..

Småland

Valborg: Firade min älskade bror. Åkte sen till Karin och Conny, för att fira Karin. Ja man blev ju verkligen rund om fötterna den kvällen. Men de är en annan femma . Så de tar vi en annan gång om vad som hände.. HAHAH. Ni skulle bara garva åt mig.

Fredag: Slö och trött hela dagen. Fy fasen va seg man va, tur att ja inte mådde illa eller nått iaf...

Lördag: Modevisning. Snygg bränna man fick på ryggen då.. hahah.. Sen på kvällen va de party och utgång.. Mkt trevlig kväll...

TACK alla för en underbar vecka i småland=)
Underbart väder va de med. Varmt och massa sol, gick i linne och kjol, samt klänning. hihi



Puss


T

RSS 2.0