Underbart=)

Kan de bli bättre. Ne mitt liv är sååå underbart nu. För att ja är i STOCKHOLM hos mina underbara. Sitter hos MIn darling .. Snart blir de ett bad. SÅ skönt. Igår drack vi lite och hade så nice.. så härliga människor de är här.. Love it=) Imon är de nyår. Vilken dag och kväll de kommer att bli..

Ne nu lite spa och bad innan man somnar gott och drömmer sött:P



PUss på er!

Stockholm

Imon tidigt åker ja till Sthlm. Längtar ihjäl mig. Ska bli så skönt att få komma iväg, och sen träffa alla underbara.

Ska fira nyår där uppe med dom bästa=)



Pussss

Igår

Åkte hem till vetlanda. Umgicks med underbara Alle, Ivan, Stefan, Zoran och Dejan. Förfest hos Zoran. Mysigast va att få träffa Alle igen. Alltid lika fin och mysig. Vi gick på UP. De suger men man fick ju träffa en massa fina människor som man har känt länge. SÅ de var kul.

Sen åkte vi hem ja och Alle. Mysssmyssssss blev de=)

Idag har ja bara vilat. Men ingen bakfylla. Underbart de.

Kollat på en del filmer idag.

Saknar dig=)


Puss

Mmmm

Vi människor är,lika värda. Men vissa tror att dom är så mycket bättre. Hur kan man leva så med sig själv. Att gå varje dag och tänka att man är så mycket bättre än alla andra. Men finns ingen som är bättre än den andra.

Men en sak finns, man kan bli jävligt trött på folk. Hehe de får man bli.

Ska bli skönt att komma iväg till STHLM nu. och träffa vännerna....

Fick fan en käftsmäll av en blatte ´på juldagen. Han stod och käftade emot dom som jobbade på grillen och ja blev förbannad..haha. men sen efter nån minut slog han i fönsterrutan.. Vilket stolpskott,haha




Pussss


Över=)

Nu är Julen över. Faktiskt skönt och nu är man tillbaka till de vanliga igen. Firade med Farfar och Ulla-Britt dagen innan jul. Vi gick ut och fikade. Julafton, va de med mamma, mormor, morfar och mammas Sambo och Brorsan. Sen åkta vi till Pappsen på kvällen. HIhi och där råkade ja somna. Var så trött vi satt och kollade på film. Såg nog bara 5 min av filmen och sen slocknade ja.

Tillbaka till EKSJÖ sen

Juldagen blev de ös. OJOJ! Men kul va de. Dagen efter kanske inte va så rolig.

Pussss

Min idol=)

Är ju såklart BJÖRN GUSTAFSSON....

Han är ju bara för goo.....

hihi

Showtime=)

Bettan och jag tog bara lite roliga bilder efter min plåtning i fredags. Dom är inte redigerade, vi ville bara skoja till de lite=)

Kolla och njut=)


















Så de var lite bilder i alla fall=) Rolig sak mest...

Dagen innan JUL=)

Orka med jul. Det bästa med julen är att man får vara med familjen=) Tänk om man satt på en vit strand med en go kall drink i handen. Det hade varit jul för mig nu. Vill vara i värmen. Inte när de är kallt och en massa bara stress.

Alltid kul att få tidiga julklappar. Så man kan inhandla sig nått fint till Juldagen. Köpte en skit fin klänning. Riktig sexig haha:P ME LIKE=)

Skönt att bettan hittade sitt himla pass nu..

Äta nu. Kycklingfilé. Gott gott..


Skriver mer sen..

PUss/T




Måndag=)

I lördags blev de lite partaj bara, full blev man verkligen. Men de var inte meningen.. Vi hade knappt ätit nått och drack typ ingenting. Men de slog verkligen till. Och på söndagen mådde man såå dåligt. Sliten och trött. Nu är de verkligen fullt hus hemma hos bettan. Vi är sju pers här hemma nu. hihi. Idag var ja bettan och thomas i växjö. Han skulle hämta sin väska på flygplatsen så de var därför vi följde med, Köpte nån julklapp med, Imon blir de julfika med farfar, pappa och brorsan.

SÅ då måste ja gå upp tidigt. Men skönt att komma upp tidigt nån gång i alla fall. Ne nu måste ja betala in pengarna till nyår. Blir ju sthlm på Nyår. Ska vara där en hel vecka tror ja. Koppla av och bara träffa alla underbara som man inte träffa så mkt. ska bli helt underbart skönt faktiskt. Fårse om Bettan stanna så länge. För de tror ja inte hon gör.

Jul för mig är inte roligt längre. Klart att man uppskatta sin familj och så, Att man vill umgås med dom lite mer, Man träffa ju inte dom så ofta nu. Men julklappar och maten bryr ja mig om längre. ne faktiskt inte. Men men de är väl aldrig fel att ge på bort. tycker ja är mycket roligare än att få faktiskt.

Färgade håret innan ikväll. Men de blev inte så mycket ljusare, Tänkte göra ett till försök imon, Vill bara ha de lite ljusare. Men men funkar de inte så funkar de inte.


Hörs imon och då kommer lite bilder upp med=)






PUss=)




Hemkommen=)

Vart och plåtas lite.. Seriösa bilder och bara skog bilder.. Ladda upp nån sen.. Jag och bettan som Julflickor.. hehe
Ne annars blir de väl en film nu och sen sova.. Och inte typ flera filmer nu bara. haha



Hörs imon




Puss på er!


Godmorgon, eller Godmiddag!

Ja för mig blir de ju Godmorgon. Betts och ja satt uppe och kollade på film till kl 06.30, SÅ man är ju lite sliten nu,. Snart måste man börja fixa iordning sig lite. Ska ju plåtas lite ikväll. Ska bli kul att få börja lite smått igen. Var ju ett tag sen man gjorde en plåtning. Har ju bara jobbat som värdinna lite nu och så.

Ne men ja ser verkligen i fram emot de. Ska bli kul och se hur de kommer att gå. Kanske lägger upp lite bilder senare ikväll. Tänkte nämligen ta med min dator. Så man kan lägga in några här i allafall. SÅ man kunde visa lite smakprov på de. Blir lite åt fashion hållet..
Kanske de blir en sak till som händer ikväll. EN sak som Bettan vill göra. VA de är får hon nämna, hehe!



Puss/Tezz




hehe Sova

Japp nu har vi sett fjärde filmen.. Den var faktiskt bra. Ne men nu ska vi nog sova. kl är 06.18.
Natti natt...




1 film till

4 filmen nu kanske=)

Filmtajm=)

2 filmer redan kollade. Den tredje är på G, Jädrans vad vi har vänt på dygnet totalt. Jag somnade säkert vid 5 igår morse. Bettan ska man inte ens fråga när hon somnade. Haha! Orkade inte kolla klart på filmen. Se hur sent de blir i natt då.

Imon måste man vara pigg, Mkt på G Imon..

Ne ne nu blir de en film till sen sovdax..

Natti natt


Godnatt pussar/Tessan








Mobilköp nu då=(

Nu håller jag och bettan på att tvätta. Så då slängde jag bara in mina byxor i tvätten satte på. VI gick upp OCH gissa vad ja kom och tänka på då. Jo min mobil låg i byxorna. USCH är så arg på mig själv nu asså. Så nu måste ja köpa en ny mobil. Verkligen inte min dag idag. Men de är de aldrig första dagen på när ja ska vara ledig länge. Men men. Går ju inte att göra nått åt nu så. SÅ nu vet ni har ingen mobil just nu. Fårse hur kortet fungerar sen bara... Hoppas de. Men hade typ alla mobilnr på telefonen och inte kortet. Jaha då får man börja om från början igen då.

Ne orka inte skriva mer om de..
haha

Pusspuss

Vilsen i mig själv=(

SÅ känner ja mig just nu. (Vilsen i mig själv) Ok dom senaste dagarna har man varit sjuk. Men igår så jobbade ja då, för att de var ändå så sista dagen. Så nu är vi långlediga och de känns sååå verkligen såå himla underbart,

Idag vakanade man sent, Men vad gör de när man är ledig. Första dagen på ledigheten kan man verkligen unna sig de. Vi kollade på tre filmer i natt JAG och BETTAN. Såg inte klart på den sista och bästa, Kunde verkligen inte hålla ögonen öppna.. Men tänkte kolla klart på den snart. Undra vad som händer idag. Blir nog bara lugnt och ligga i sängen kolla på en massa filmer. Skulle ju inte vara helt fel de.

Under juluppehållet nu så kommer de att vara full rulle för mig. Har verkligen längtat efter de. Jag ska göra de åka dit.
Julen firas först med mamma, hennes sambo, mormor och morfar. Sen åker ja och bror min upp till Huskvarna och fira med pappsen, Sen åker man tillbaka till Bettan och hennes familj, Så Julafton bli lugn som den serut nu iaf. JULDAGEN blir de PArtaj iaf. Vart någonstans vet vi inte än. Men de ordnar sig.  Sen blir de Stockholm, Göteborg kanske. Uppsala och mkt annat. BERÄTTA MER SEN VAD SOM HÄNDER!!! Och ja lovar att ja ska börja blogga på heltid nu. hehe=)

Undra varför ja känner mig vilsen. Det finns nått i mitt liv nu som saknas. Vill ha ömhet och närhet. Känns verkligen tomt att inte nån finns där vid min sida nu. SÅ de är nog de som är stora problemet, Var finns prinsen?



FILMTAJM NU=)

PuSsAr/ Tezzan





Ny blogg och mer intressantare=)

Vilken helg. Har mått så dåligt hela helgen. Matt i kroppen. Men bara tre jobb dagar kvar. Fasen så härligt. Sen är vi så sjukt länge. Betts ligger och sover nu och ja sitter här och sen kollar på tv. Men idag blir de läggdags tidigt. Först ska de bara kollas på sanningens ögonblick och sen andra avenyn.. =)  Så idag händer det inte mer. Men under jul och nyår kommer det att hända mycket mer. SÅ man längtar ju verkligen dit. Ge mig det nu. NU kommer de att hända såå mycket roligt i mitt liv. Fan så härligt de kommer att bli. Berätta mer sen.. Ne nu ska ja kolla på tv....




Pussar/Tezz

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0