Måndag=)

I lördags blev de lite partaj bara, full blev man verkligen. Men de var inte meningen.. Vi hade knappt ätit nått och drack typ ingenting. Men de slog verkligen till. Och på söndagen mådde man såå dåligt. Sliten och trött. Nu är de verkligen fullt hus hemma hos bettan. Vi är sju pers här hemma nu. hihi. Idag var ja bettan och thomas i växjö. Han skulle hämta sin väska på flygplatsen så de var därför vi följde med, Köpte nån julklapp med, Imon blir de julfika med farfar, pappa och brorsan.

SÅ då måste ja gå upp tidigt. Men skönt att komma upp tidigt nån gång i alla fall. Ne nu måste ja betala in pengarna till nyår. Blir ju sthlm på Nyår. Ska vara där en hel vecka tror ja. Koppla av och bara träffa alla underbara som man inte träffa så mkt. ska bli helt underbart skönt faktiskt. Fårse om Bettan stanna så länge. För de tror ja inte hon gör.

Jul för mig är inte roligt längre. Klart att man uppskatta sin familj och så, Att man vill umgås med dom lite mer, Man träffa ju inte dom så ofta nu. Men julklappar och maten bryr ja mig om längre. ne faktiskt inte. Men men de är väl aldrig fel att ge på bort. tycker ja är mycket roligare än att få faktiskt.

Färgade håret innan ikväll. Men de blev inte så mycket ljusare, Tänkte göra ett till försök imon, Vill bara ha de lite ljusare. Men men funkar de inte så funkar de inte.


Hörs imon och då kommer lite bilder upp med=)






PUss=)




Kommentarer
Postat av: ..

Du e verkligen fin som brunett :D

2008-12-23 @ 17:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0