Kan inte fatta..

Nedläggning av våldtäktsåtal prövas

Jönköping.
Beslutet att lägga ner åtalet om våldtäkt av en 15-årig flicka, som tog sitt liv före rättegången, kommer att överprövas.

Det var åklagaren, Erik Schreiber, som beslöt att lägga ner åtalet mot den 42-årige man som misstänks ha våldtagit flickan flera gånger. Motivet var att det inte fanns några andra bevis mot mannen än flickans eget vittnesmål.

Nu har dock åklagaren själv begärt en prövning av sitt eget beslut.

- Även om det inte har tillkommmit någonting nytt i ärendet, så har jag valt att skicka en begäran om överprövning till Utvecklingscentrum i Göteborg, säger Erik Schreiber till Jönköpings-Posten.



Artikeln är ifrån Aftonbladet!



Kan bara inte fatta hur dom kunde lägga ner åtalet. Idioten har ju våldtagit en människa, en människa som inte orkade leva mer på grund av honom. Då har han ju också mördat en människa. Jag tycker att de är så hemskt. Hon hade hela livet framför sig. Sina vänner sin familj. Alla ville verkligen hjälpa den söta lilla flickan. Men tyvärr så orkade hon inte längre. Men det är så hemskt. Fattar inte hur samhället i dagens läge fungerar. Hur fasen kan man lägga ner ett åtal även att den stackars flickan inte lever längre. Han ska fan få sitt straff ändå och ännu värre. Hur kan dom låta honom gå fri. Han fortätter ju bara. Hallå???

Jag hoppas så innerligt att hans dom blir döden.. Ne men vi har de ju inte så här i sverige. Vi är för snälla här. Fängelset i sverige är som hotell för dom.

Hemskt är bara förordet av allt detta!!


=( Sur min...


Kommentarer
Postat av: Jenny

Rättsystemet i Sverige!!



Samma sak som är det ord mot ord så läggs åtal ner...

2009-04-14 @ 16:45:24
URL: http://jennysundelin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller med, helt jävla sjukt ! :S

2009-04-14 @ 17:09:42
URL: http://lillenslife.blogg.se/
Postat av: MALIN NILSSON

helt sjukt :(

2009-04-14 @ 19:39:42
URL: http://maliinnilssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0